MH Stamtavla  

                                                                                              

Busligans Japp   

"Jappie" är född 2004-12-15 hos Christina o Janne Busligans kennel.

Hade velat ha en valp efter Brasse, men jag o Peter (mest Peter) hade kommit fram till att två hundar i taget räcker.

För att göra en historia kort:

 Min kära vän Christina hade kvar en valp (kusinbarn till Brasse). Det var meningen att valpen (jappie)  skulle ut på foder men efter om o men blev hon kvar. Christina skulle ha barn igen plus ytterligare tre hundar hemma! Jag tänkte -skulle ju kunna hjälpa till att miljöträna valpen. Men så fick vi snabbt ta bort "goa" Cindy.... Nu hade vi bara en hund!  Blev en glänta i hjärteroten Ååååå vips slank lilla jappie in där...för att stanna!! Så fick det bli...  men.... Det har jag ALDRIG ångrat! Min älskade snuttegumma! Tack Cristina o Janne för denna underbara hund!!

Jappie är som en virvelvind men lyckas ändå hålla ihop paketet mkt bra. Hon är social, gillar människor och hundar. Älskar att jobba, är intensiv och gör allt till hundra procent :-) Här gäller det att hänga med i svängarna...  Hon är min nuvarande tävlingshund. Vi tränar spår, sök, lydnad och hon tycker allt är jättekul!  Hon är väldigt rolig att jobba med! Man blir lika glad varje tränings pass, låter kanske djupt men hon är så himla uttrycksfull i allt hon gör ;-)

Meriter: Väl genomfört MH med godkänt skott. LP 1. Uppflyttad lägre klass spår.  HD grad A, AD ua.

Smeknamn: Snappie, Räserråttan, lillstumpan, Snuttegumman,  Pruttie,  Dampie (husses namn), Lillrompa, Guldklimpen. Ja det kommer säkert mera...